Als wij de dingen deden waar toe we in staat zijn, zouden we onszelf versteld doen staan.

                                                    Thomas A. Edison

Hier vind je enkele reacties en ervaringen:

Onze ervaring is dat Pim veel beter zijn gevoelens en emoties kan duidelijk maken en in moeilijke situaties zijn draai kan vinden.Hij vind zichzelf niet veranderd maar wij zien en voelen dit duidelijk.Op school komt hij meer en meer op voor zichzelf en als hij en zijn vrienden een probleem hebben hoor ik vanuit de `verte`dat hij zoekt naar een goed compromis. Wij zijn heel erg blij dat hij bij jou heeft mogen komen en denken dat deze ervaring belangrijk zal zijn voor zijn hele leven.Wij hebben er ook van geleerd en je woorden hoor ik nog vaak in mijn hoofd.

Groetjes vanuit Heerlen

Josita van der Mark.
 
Geschreven door: Josita
Ik vind dat je goed les geeft. ik vind het jammer dat het de laatste keer is. op de training vond ik het leuk en voelde me veilig. ik heb veel geleerd bijvoorbeeld voor mezelf opkomen. ik vind dat de tijd te snel gaat en dat die wel wat langzamer mag maar het gaat ook al goed op school en ik voel me daar veilig tussen mijn vrienden.

Jip 8 jaar
 
Geschreven door: Jip
Wij hebben onze zoon opgegeven voor deze cursus omdat hij vaker in gedachten was en moeite had met naar school gaan en dan vooral na een vakantie, tot huilens toe.Ook had de juffrouw op school ons deze cursus geadviseerd, ook omdat zij het idee had dat onze zoon slimmer was dan gemiddeld en voorla moeite had op sociaal-emotioneel gebied met zijn moeder loslaten.Wat ons erg aansprak was dat de cursus met andere kinderen in een groepje, werd gegeven. Door verschillende oefeningen en rollenspellen leren de kinderen om te gaan met hun problemen/angsten.Onze zoon heeft deze cursus als zeer prettig ervaren en heeft hier veel van geleerd, ook nieuwe dingen waar hij geen problemen mee had.Hij voelde zich erg op zijn gemak en veilig wat heel belangrijk voor hem is.

Toen ik hem vroeg voor een herhalingscursus met zijn groepje zei hij meteen ja, dus dat zegt genoeg.

Heel veel groetjes Petra
 
Geschreven door: Petra
Ik hoop dat het goed met je gaat Anne-karine

Nianne 6 jaar
 
Geschreven door: Nianne

<< Start Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Volgende Latste >>

Pagina 9 van 13


* deze velden zijn verplicht.
Naam:*
Email Adres:*
Veiligheidscode Code:
Enter Code hier:*
Vul hier jouw bevindingen of commentaar in:*

     

Copyright © 2014. Anne-Karine Huibers