Als wij de dingen deden waar toe we in staat zijn, zouden we onszelf versteld doen staan.

                                                    Thomas A. Edison

Hier vind je enkele reacties en ervaringen:

Ik wil leren om meer te durven en het liefste van alles wil ik niet meer gepest worden. ik vond de training leuk, leerzaam en vond de andere kinderen en Anne-karine heeel aardig. Ik heb ontdekt dat ik mezelf kan beheersen en daar ben ik het meest tevreden over. Dingen die ik nu anders doe is concentreren.

Max 11 jaar
 
Geschreven door: Max
We hebben alle drie de cursus asl waardevol ervaren.Ons kind ( 7 jaar) is meer naar haar gevoel gaan luisteren en doet hier ook iets mee. Ze geeft veel beter haar grenzen aan. Anne-karine is een integer persoon waar ouders en kinderen vertrouwen in hebben en bij voelen. Ze is betrokken, duidelijk, hulpvaardig en persoonlijk.Wij hebben als ouders veel geleerd over ons kind en over onszelf. We hebben onze dochter behoorlijk zien groeien als persoontje. We hopen een stijgende lijn op eigen kracht vast te kunnen houden.
Bedankt voor het duwtje in de goede richting.
Paul en Donna
 
Geschreven door: Paul en Donna
De eerste lessen waren even wennen maar daarna was het leerzaam en leuk. ik heb ontdekt dat ik fantasie en lef heb en ik durf nu meer te praten. ik reageer nu minder fel.

Luc 11 jaar
 
Geschreven door: Luc
Je hebt Tom goed geholpen. Hij is zelfverzekerd, vrolijk, geniet van zijn nieuwe school, legt makkelijk contacten en zit gewoon goed in zijn vel.
 
Geschreven door: Ouders Tom

<< Start Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Volgende Latste >>

Pagina 8 van 13


* deze velden zijn verplicht.
Naam:*
Email Adres:*
Veiligheidscode Code:
Enter Code hier:*
Vul hier jouw bevindingen of commentaar in:*

     

Copyright © 2014. Anne-Karine Huibers