Als wij de dingen deden waar toe we in staat zijn, zouden we onszelf versteld doen staan.

                                                    Thomas A. Edison

Hier vind je enkele reacties en ervaringen:

Hoe ons kind fungeert binnen een groep is altijd afhankelijk van hoe hij of zij communiceert zowel verbaal als non-verbaal. Communicatie is altijd een wisselwerking dus ook tussen ouder en kind. Daarom is het belangrijk dat tijdens de cursus hier aandacht aan wordt geschonken op beide fronten. De inbreng van Anne-karine was duidelijk, helder en in een prettige sfeer, blijft bij zichzelf en legt niets op.

Bart en Gaby
 
Geschreven door: Bart en Gaby
In de training doe je alles met beweging daardoor leer je heel veel. Het is goed dat er duidelijke afspraken worden gemaakt want dan komen er geen misverstanden dat je b.v wordt uitgelachen. ik heb ontdekt dat ik mooi ben en vrienden kan maken. ik zoek nu mijn eigen weg, ook op school.de groep was aardig want iedereen wil je helpen en niemand wordt uitgelachen. ik vond Anne-Karine aardig en gezellig.

Myrthe 12 jaar
 
Geschreven door: Myrthe
Ik vond het een erg prettige ervaring. Kende je voor het contact met Indrah verder nog niet, behalve van zien op school. Wat bij mij opviel was het ongedwongen en welkome gevoel. daarbij ook duidelijk en methodisch aan het werk. Het heeft mij met bepaalde denk processen weer aan het werk gezet. En Indrah zie ik dagelijks er nog mee sparren, ook in de lerende vorm naar anderen toe (geven van ik boodschappen, verschil tussen een feit en een mening ed). Verder zijn er voor mij geen op of aanmerkingen. Vond het een positieve ervaringen en heb Indrah er in zien groeien. Enige wat ik je gun in de toekomst is een zelfstandige "praktijk" ruimte die je helemaal eigen en warm kunt maken en een heleboel warmte en geluk natuurlijk.

Bedankt voor alle goede zorgen.

Liefs Ewout,
 
Geschreven door: Ewout
Beste Anne-karine

Ik vind dat je altijd een wijze les geeft door jou maak ik geen ruzie meer dat vind ik wel een hele eer dit keer. De wereld kan heel mooi zijn dankjewel dat ik hier aan mee mag werken. een stralend 2013. 

Chayenna 11 jaar
 
Geschreven door: Chayenna

<< Start Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Volgende Latste >>

Pagina 6 van 13


* deze velden zijn verplicht.
Naam:*
Email Adres:*
Veiligheidscode Code:
Enter Code hier:*
Vul hier jouw bevindingen of commentaar in:*

     

Copyright © 2014. Anne-Karine Huibers