Als wij de dingen deden waar toe we in staat zijn, zouden we onszelf versteld doen staan.

                                                    Thomas A. Edison

Hier vind je enkele reacties en ervaringen:

Lieve Anne-Karine,

Wat fijn dat je mij een stageplek hebt gegeven.
In eerste instantie had ik alleen de verwachting dat ik een beeld zou krijgen van de training “Ho, tot hier en niet verder...!”.
Al snel kreeg ik in de gaten dat ik van jou niet alleen de uitvoering van een methode mee zou krijgen, maar dat je een heel warme persoon bent waarmee ik een diepgaand gesprek kan voeren.
Ik heb genoten van het groepje kinderen. Ze hebben mij volop stof tot nadenken gegeven en jou uitgedaagd creatief en flexibel met de trainingen om te gaan. Elke keer had ik er weer bewondering voor hoe vindingrijk je bent qua aanpak en oplossingen vinden voor soms haast onmogelijke situaties.
De grootste les voor mij is geweest dat je een kind zichzelf kan laten zijn. Mij is maar al te duidelijk geworden hoeveel informatie je hierdoor krijgt en hoe op deze manier een band kan ontstaan.
Zowel bij de ouderavonden als de kindertrainingen heb je me laten zien hoe je uit een oordeel kan blijven.
Ik vind je lief, betrokken en professioneel. Het is overduidelijk dat wat je doet, je met heel je hart doet.
Elke week keek ik uit naar de volgende training. Om te leren, maar ook voor de sfeer. Het was voor mij ook een “moment voor mezelf”.

Dankjewel voor deze kans. 

Laten we contact houden, je bent een fijne vriendin geworden.

Liefs,

Miranda
 
Geschreven door: Miranda
ik vond de training leuk en leerzaam, hoe er les wordt gegeven en wat we doen. Ik vond de groep aardig, voelde me veilig en kon goed met ze opschieten. Ik vond de trainster super leuk, aardig en stoer.Kwaliteit die ik van mezelf ontdekt heb is dat ik diep in me toch zelfvertrouwen heb. Ik ben het meest tevreden over mezelf dat ik lief ben. De dingen die ik nu ander doe is hulp vragen aan andere mensen en met de Ik-boodschap beginnen. Je bent de leukste die deze training geeft.

Fay 13 jaar
 
Geschreven door: Fay
De training van Anne-Karine is een echte aanrader. Dankzij de enorme betrokkenheid en de kundige blik van Anne-Karine is onze zoon Rens uiteindelijk op het goede spoor terecht gekomen. Hij kan nu, samen met ons en met externe hulp van anderen, gerichter werken aan zijn problemen, waardoor hij langzaamaan vooruitgang boekt en beter in zijn vel komt te zitten. Dank hiervoor Anne-Karine!

Warme groeten ook voor jou! Renate
 
Geschreven door: Ouders Rens
Ik wil graag leren om beter voor mezelf op te komen en het allerliefste wil ik dat het weer was zoals vroeger met mijn vriendinnen.

ik vond de training leuk, leerzaam en fijn. De kwaliteiten die ik ontdekt heb zijn klein en behulpzaam. Ik ben het meest tevreden dat ik na elke training ook goed kon gebruiken en dat het steeds beter gaat. de dingen die ik anders doe; gewoon zeggen als ik iets niet leuk vind. Ik vond de trainster stoer en ze doet het heel goed. Ze luistert ook goed naar ons.

Rafke, 11 jaar
 
Geschreven door: Rafke

<< Start Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Volgende Latste >>

Pagina 5 van 13


* deze velden zijn verplicht.
Naam:*
Email Adres:*
Veiligheidscode Code:
Enter Code hier:*
Vul hier jouw bevindingen of commentaar in:*

     

Copyright © 2014. Anne-Karine Huibers