Als wij de dingen deden waar toe we in staat zijn, zouden we onszelf versteld doen staan.

                                                    Thomas A. Edison

Hier vind je enkele reacties en ervaringen:

Lieve Anne-karine

Je bent een lieve, aardige vrolijke vrouw. Ik vind dat je goed les geeft. ik vind het ook leuk om samen met jou te werken, ik heb veel geleerd van de cursus. ik heb veel vertrouwen in jou en vind het jammer dat de cursus stopt maar ik geef niet op totdat de problemen zijn opgelost.

groetjes Bridget 9 jaar
 
Geschreven door: Bridget
Ik was sceptisch maar wel ervan uitgaand dat mijn zoon er hoe dan ook belangrijke zou opsteken. Het was verrassend te ervaren hoe leuk, gezellig en vertrouwd max de training en de groep vond. De boekjes en uitgebreide teksten die we bij de ouderavond kregen diende voor mij als goed naslagwerk. Voor Max zijn de kaartjes als reminder zichtbaar. Anne-karine is zeer betrokken, gelijkwaardig en respectvol. EEn zeer plezierige ervaring voor de kinderen. ik denk dat alle kinderen zich geborgen voelden en zichzelf konden zijn. Anne-karine hopelijk tot ziens. We wensen jou en je kids een hele fijne zomervakantie toe. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.

Suzanne
 
Geschreven door: Suzanne
Een kwaliteit wat ik ontdekt heb is dat ik dingen goed aanvoel. Ik ben het meest tevreden over mezelf dat ik geblindoekt de hindernissbaan durfde te lopen en de "muur'. Ik durf nu beter op mijn gevoel te vertrouwen en mensen aankijken.. Anne-karine is een hele lieve vrouw.

Cleo 13 jaar
 
Geschreven door: Cleo
Bas is weer de “oude”. Zijn zelfvertrouwen is er weer en hij durft meer voor zichzelf op te komen. Bas is razend enthousiast en wij als ouders vonden jou een prima begeleidster, de rust zelf.
 
Geschreven door: Ouders Bas

<< Start Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Volgende Latste >>

Pagina 11 van 13


* deze velden zijn verplicht.
Naam:*
Email Adres:*
Veiligheidscode Code:
Enter Code hier:*
Vul hier jouw bevindingen of commentaar in:*

     

Copyright © 2014. Anne-Karine Huibers