Als wij de dingen deden waar toe we in staat zijn, zouden we onszelf versteld doen staan.

                                                    Thomas A. Edison

Hier vind je enkele reacties en ervaringen:

Mijn ervaring met de training; Ho, tot hier en niet verder.

Ik ben met mijn zoon naar de cursus gegaan zodat hij zich wat beter kon uiten, beter met sociale zaken leerden omgaan. Zodat hij niet telkens problemen omzeilde maar ook de confrontatie durfde aan te gaan.Hij ging altijd heel graag naar de bijeenkomsten en heeft er heel wat ervaringen opgedaan die hem in zijn weg naar volwassenheid of tiener de nodige handvaten hebben gegeven.Als ouder was het ook altijd fijn om naar de bijeenkomsten te gaan om ook te ervaren en samen met de andere ouders te beleven hoe het in de cursus eraan toe gaat.

Ook heb ik als leerkracht met een moeilijke klas samen met Anne-karine wekelijks activiteiten gedaan uit de training dat was geweldig voor de beeldvorming van elk kind, maar ook ter bevordering van het sociale klimaat.De training vind ik een echte aanrader als je je kind een steuntje in de rug gunt op sociaal gebied mede ook door de enorme betrokkenheid en oprechte blik op het kind van Anne-karine.

Met vriendelijke groet,

Thijs Hendrikx, leerkracht op de Vrije School.
 
Geschreven door: Thijs Hendrikx
Enkele malen heeft Anne-Karine een klas van mij vanuit haar training begeleid. De vraag van onze school lag dan meestal in het sociale stuk van de kinderen onderling. Haar werkvormen waren altijd uitdagend en sloegen goed aan bij de kinderen. Een duidelijke opbouw van de training, waarbij zowel het groepsgebeuren als het individuele stuk van de kinderen aan de orde kwam. Met name haar positieve benadering, waardoor er een veilig klimaat ontstond voor ieder kind, vielen mij in het bijzonder op.

Leo Hernaamt
 
Geschreven door: Leo Hernaamt
Ik hoef nu niet meer bang te zijn om voor de klas te staan en om nee te zeggen.Ik vond het een fijne groep want je kan van iedereen iets leren. ik heb ontdekt dat ik behulpzaam ben, dat ik een goeie stem heb om voor mensen te praten en dat ik goed naar anderen kan luisteren. eerder was ik altijd bang om voor schut te staan en zei ik albij voorbaat Nee, nu doe ik dat niet meer. Ik vond Anne-karine gezellig je kunt over alles met haar praten. ik vond het hartsikke fijn.

Kyra, 15 jaar
 
Geschreven door: Kyra
Lieve groet, Hilde
 
Geschreven door: Hilde

<< Start Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Volgende Latste >>

Pagina 10 van 13


* deze velden zijn verplicht.
Naam:*
Email Adres:*
Veiligheidscode Code:
Enter Code hier:*
Vul hier jouw bevindingen of commentaar in:*

     

Copyright © 2014. Anne-Karine Huibers