Als wij de dingen deden waar toe we in staat zijn, zouden we onszelf versteld doen staan.

                                                    Thomas A. Edison

Hier vind je enkele reacties en ervaringen:

Ik vind dat je goed les geeft. ik vind het jammer dat het de laatste keer is. op de training vond ik het leuk en voelde me veilig. ik heb veel geleerd bijvoorbeeld voor mezelf opkomen. ik vind dat de tijd te snel gaat en dat die wel wat langzamer mag maar het gaat ook al goed op school en ik voel me daar veilig tussen mijn vrienden.

Jip 8 jaar
 
Geschreven door: Jip
Wij hebben onze zoon opgegeven voor deze cursus omdat hij vaker in gedachten was en moeite had met naar school gaan en dan vooral na een vakantie, tot huilens toe.Ook had de juffrouw op school ons deze cursus geadviseerd, ook omdat zij het idee had dat onze zoon slimmer was dan gemiddeld en voorla moeite had op sociaal-emotioneel gebied met zijn moeder loslaten.Wat ons erg aansprak was dat de cursus met andere kinderen in een groepje, werd gegeven. Door verschillende oefeningen en rollenspellen leren de kinderen om te gaan met hun problemen/angsten.Onze zoon heeft deze cursus als zeer prettig ervaren en heeft hier veel van geleerd, ook nieuwe dingen waar hij geen problemen mee had.Hij voelde zich erg op zijn gemak en veilig wat heel belangrijk voor hem is.

Toen ik hem vroeg voor een herhalingscursus met zijn groepje zei hij meteen ja, dus dat zegt genoeg.

Heel veel groetjes Petra
 
Geschreven door: Petra
Ik hoop dat het goed met je gaat Anne-karine

Nianne 6 jaar
 
Geschreven door: Nianne
Mijn ervaring met de training; Ho, tot hier en niet verder.

Ik ben met mijn zoon naar de cursus gegaan zodat hij zich wat beter kon uiten, beter met sociale zaken leerden omgaan. Zodat hij niet telkens problemen omzeilde maar ook de confrontatie durfde aan te gaan.Hij ging altijd heel graag naar de bijeenkomsten en heeft er heel wat ervaringen opgedaan die hem in zijn weg naar volwassenheid of tiener de nodige handvaten hebben gegeven.Als ouder was het ook altijd fijn om naar de bijeenkomsten te gaan om ook te ervaren en samen met de andere ouders te beleven hoe het in de cursus eraan toe gaat.

Ook heb ik als leerkracht met een moeilijke klas samen met Anne-karine wekelijks activiteiten gedaan uit de training dat was geweldig voor de beeldvorming van elk kind, maar ook ter bevordering van het sociale klimaat.De training vind ik een echte aanrader als je je kind een steuntje in de rug gunt op sociaal gebied mede ook door de enorme betrokkenheid en oprechte blik op het kind van Anne-karine.

Met vriendelijke groet,

Thijs Hendrikx, leerkracht op de Vrije School.
 
Geschreven door: Thijs Hendrikx

<< Start Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Volgende Latste >>

Pagina 9 van 13


* deze velden zijn verplicht.
Naam:*
Email Adres:*
Veiligheidscode Code:
Enter Code hier:*
Vul hier jouw bevindingen of commentaar in:*

     

Copyright © 2014. Anne-Karine Huibers