Als wij de dingen deden waar toe we in staat zijn, zouden we onszelf versteld doen staan.

                                                    Thomas A. Edison

Hier vind je enkele reacties en ervaringen:

ik vond de training leuk en leerzaam, hoe er les wordt gegeven en wat we doen. Ik vond de groep aardig, voelde me veilig en kon goed met ze opschieten. Ik vond de trainster super leuk, aardig en stoer.Kwaliteit die ik van mezelf ontdekt heb is dat ik diep in me toch zelfvertrouwen heb. Ik ben het meest tevreden over mezelf dat ik lief ben. De dingen die ik nu ander doe is hulp vragen aan andere mensen en met de Ik-boodschap beginnen. Je bent de leukste die deze training geeft.

Fay 13 jaar
 
Geschreven door: Fay
De training van Anne-Karine is een echte aanrader. Dankzij de enorme betrokkenheid en de kundige blik van Anne-Karine is onze zoon Rens uiteindelijk op het goede spoor terecht gekomen. Hij kan nu, samen met ons en met externe hulp van anderen, gerichter werken aan zijn problemen, waardoor hij langzaamaan vooruitgang boekt en beter in zijn vel komt te zitten. Dank hiervoor Anne-Karine!

Warme groeten ook voor jou! Renate
 
Geschreven door: Ouders Rens
Ik wil graag leren om beter voor mezelf op te komen en het allerliefste wil ik dat het weer was zoals vroeger met mijn vriendinnen.

ik vond de training leuk, leerzaam en fijn. De kwaliteiten die ik ontdekt heb zijn klein en behulpzaam. Ik ben het meest tevreden dat ik na elke training ook goed kon gebruiken en dat het steeds beter gaat. de dingen die ik anders doe; gewoon zeggen als ik iets niet leuk vind. Ik vond de trainster stoer en ze doet het heel goed. Ze luistert ook goed naar ons.

Rafke, 11 jaar
 
Geschreven door: Rafke
Hoe ons kind fungeert binnen een groep is altijd afhankelijk van hoe hij of zij communiceert zowel verbaal als non-verbaal. Communicatie is altijd een wisselwerking dus ook tussen ouder en kind. Daarom is het belangrijk dat tijdens de cursus hier aandacht aan wordt geschonken op beide fronten. De inbreng van Anne-karine was duidelijk, helder en in een prettige sfeer, blijft bij zichzelf en legt niets op.

Bart en Gaby
 
Geschreven door: Bart en Gaby

<< Start Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Volgende Latste >>

Pagina 5 van 13


* deze velden zijn verplicht.
Naam:*
Email Adres:*
Veiligheidscode Code:
Enter Code hier:*
Vul hier jouw bevindingen of commentaar in:*

     

Copyright © 2014. Anne-Karine Huibers