Als wij de dingen deden waar toe we in staat zijn, zouden we onszelf versteld doen staan.

                                                    Thomas A. Edison

Hier vind je enkele reacties en ervaringen:

Enkele malen heeft Anne-Karine een klas van mij vanuit haar training begeleid. De vraag van onze school lag dan meestal in het sociale stuk van de kinderen onderling. Haar werkvormen waren altijd uitdagend en sloegen goed aan bij de kinderen. Een duidelijke opbouw van de training, waarbij zowel het groepsgebeuren als het individuele stuk van de kinderen aan de orde kwam. Met name haar positieve benadering, waardoor er een veilig klimaat ontstond voor ieder kind, vielen mij in het bijzonder op.

Leo Hernaamt
 
Geschreven door: Leo Hernaamt
Ik hoef nu niet meer bang te zijn om voor de klas te staan en om nee te zeggen.Ik vond het een fijne groep want je kan van iedereen iets leren. ik heb ontdekt dat ik behulpzaam ben, dat ik een goeie stem heb om voor mensen te praten en dat ik goed naar anderen kan luisteren. eerder was ik altijd bang om voor schut te staan en zei ik albij voorbaat Nee, nu doe ik dat niet meer. Ik vond Anne-karine gezellig je kunt over alles met haar praten. ik vond het hartsikke fijn.

Kyra, 15 jaar
 
Geschreven door: Kyra
Lieve groet, Hilde
 
Geschreven door: Hilde
Lieve Anne-karine

Je bent een lieve, aardige vrolijke vrouw. Ik vind dat je goed les geeft. ik vind het ook leuk om samen met jou te werken, ik heb veel geleerd van de cursus. ik heb veel vertrouwen in jou en vind het jammer dat de cursus stopt maar ik geef niet op totdat de problemen zijn opgelost.

groetjes Bridget 9 jaar
 
Geschreven door: Bridget

<< Start Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Volgende Latste >>

Pagina 10 van 13


* deze velden zijn verplicht.
Naam:*
Email Adres:*
Veiligheidscode Code:
Enter Code hier:*
Vul hier jouw bevindingen of commentaar in:*

     

Copyright © 2014. Anne-Karine Huibers